fbpx

Properweb – Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop)

Η δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος αποτελεί πλέον ένα ουσιαστικό βήμα για κάθε επιχείρηση που θέλει να επεκτείνει την εμβέλειά της και να αυξήσει τα έσοδα της. Με την άνοδο του ηλεκτρονικού εμπορίου, όλο και περισσότεροι πελάτες στρέφονται στο διαδίκτυο για να κάνουν τις αγορές τους, καθιστώντας ευκολότερο από ποτέ την αξιοποίηση της ευκαιρίας διεύρυνσης του πελατολογίου της κάθε επιχείρησης που διαθέτει ηλεκτρονικό κατάστημα.

Η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – NextGenerationEU

ΚΩΔΙΚΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ / ΕΑΝ : KOURMP00000000000001

Οι λειτουργίες και οι δυνατότητες που περιλαμβάνει η ανάπτυξη και κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) από την Properweb είναι :

◉ Κατασκευή ενιαίας δομής και σχεδιασμός Layout: Ανάπτυξη του ηλεκτρονικού καταστήματος μέσω συστήματος διαχείρισης περιεχομένου για την βέλτιστη αλληλεπίδραση μέσω διαχειριστή και εξυπηρετητή και σχεδιασμός της οπτικής απεικόνισης του e-shop (Layout). Το Layout αποτελεί την διάταξη όλων των οπτικών στοιχείων της σελίδας, όπου μέσω συγκεκριμένης τοποθέτησης τους μπορούμε να ελέγξουμε τη σχέση μεταξύ τους, ώστε να καθοδηγήσουμε καλύτερα την εμπειρία του χρήστη με στόχο αυτή να είναι όσο το δυνατόν πιο στοχευμένη αλλά και ευχάριστη κατά την περιήγηση του στο ηλεκτρονικό κατάστημα.

◉ Διασφάλιση των συναλλαγών: Παρέχουμε την διασφάλιση των συναλλαγών μέσω προηγμένων συστημάτων πυλών πληρωμών (Payment Gateways (PGW)) και μέσω μιας σειράς ασφαλών επιλογών πληρωμής όπως πιστωτικές κάρτες, PayPal και άλλα συστήματα ηλεκτρονικών πληρωμών, σε συνεργασία με όλα τα αδειοδοτημένα ιδρύματα πληρωμών από την τράπεζα της Ελλάδος. Στόχος μας είναι η διευκόλυνση και εξυπηρέτηση των χρηστών που κάνουν αγορές από το ηλεκτρονικό σας κατάστημα και η διαχείριση με ασφάλεια των στοιχείων συναλλαγών πληρωμών, σύμφωνα με το κανονιστικό πλαίσιο του προτύπου διαχείρισης ασφάλειας συναλλαγών.

◉ Ψηφιακό μάρκετινγκ: Παρέχουμε βελτιστοποίηση των αποτελεσμάτων σας στις μηχανές αναζήτησης (SEO), διαφήμιση μέσω Pay Per Click, Social media marketing, e-mail marketing, content marketing, affiliate marketing, καθώς και άλλες σχετικές υπηρεσίες που θα αξιοποιήσουν στο έπακρο το ηλεκτρονικό σας κατάστημα με στόχο να αυξηθεί η προβολή του και η επισκεψιμότητα στο e-shop σας ώστε οι επισκέπτες σας να μετατραπούν σε πελάτες.

◉ Γρήγορη και αξιόπιστη αποστολή: Η προσφορά γρήγορων και αξιόπιστων επιλογών αποστολής με αναλυτικά κόστη σύμφωνα με το βάρος ή τις διαστάσεις και η σύνδεση της παραγγελίας τους με την εταιρεία αποστολής, διασφαλίζει ότι οι πελάτες λαμβάνουν τις πληροφορίες για την αποστολή και διεκπεραίωση της παραγγελίας τους άμεσα γνωρίζοντας την πορεία της αποστολής των προϊόντων τους και τον χρόνο παραλαβής τους. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση της ικανοποίησης των πελατών και στη μείωση του αριθμού των ακυρώσεων ή των  επιστροφών.

◉ Σχεδιασμός φιλικός προς τα κινητά: Καθώς όλο και περισσότεροι καταναλωτές χρησιμοποιούν τα κινητά τους τηλέφωνα (smartphone) για να κάνουν αγορές στο διαδίκτυο, είναι σημαντικό το ηλεκτρονικό σας κατάστημα να είναι βελτιστοποιημένο στο πως εμφανίζεται στις κινητές συσκευές. Ο φιλικός σχεδιασμός για mobile συσκευές μπορεί να διασφαλίσει ότι το eshop σας απεικονίζεται σωστά και λειτουργεί άψογα σε οποιαδήποτε συσκευή, διευκολύνοντας τους πελάτες στη περιήγηση τους ώστε να μπορούν να κάνουν τις αγορές τους όπου και αν βρίσκονται.

◉ Εξατομίκευση: Η παροχή εξατομικευμένων προτάσεων προϊόντων στους πελάτες σας είναι ένα ισχυρό εργαλείο για την αύξηση των πωλήσεων και την αφοσίωση των πελατών. Με την παροχή προσαρμοσμένων πακέτων προϊόντων και προσαρμοσμένων εμπειριών αγορών δημιουργείτε μια πιο ελκυστική και ικανοποιητική εμπειρία αγορών για τους πελάτες σας.

◉ Δομή πληροφοριών προϊόντων: Η δυνατότητα παροχής λεπτομερών πληροφοριών των προϊόντων, όπου το προϊόν προβάλλεται με εικόνες υψηλής ανάλυσης, με αναλυτική περιγραφή και χαρακτηριστικά, παρουσιάζονται οι μεταβλητές του  όταν αυτό απαιτείται (πχ χρώμα, μέγεθος κλπ), διαθέτει κριτικές από πελάτες που το αγόρασαν, ή και άλλες παραμέτρους που προβάλλουν με επαγγελματισμό και αναδεικνύουν το προϊόν, βοηθάει τους πελάτες να έχουν μία πιο εμπεριστατωμένη άποψη και να πάρουν πιο άμεσα την απόφαση να κάνουν την αγορά τους.

◉ Υποστήριξη – Live Chat: Η υποστήριξη μέσω Live Chat είναι ένας πολύ καλός τρόπος για την παροχή γρήγορης και εξατομικευμένης εξυπηρέτησης πελατών. Απαντώντας σε ερωτήσεις πελατών και επιλύοντας τυχόν προβλήματα ή απορίες που μπορεί να έχουν παρέχετε μία επαγγελματική προσέγγιση στην εξυπηρέτηση των πελατών καθώς δεν χρειάζεται να χάσουν χρόνο ψάχνοντας, με αποτέλεσμα να απομακρυνθούν από το e-shop σας αναζητώντας πληροφορίες κάπου αλλού.

◉ Στατιστικά στοιχεία επισκεψιμότητας : Παρέχουμε σύνδεση με εργαλεία ανάλυσης δεδομένων επισκεψιμότητας και παραμονής στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα και σας εκπαιδεύουμε για την βέλτιστη παρακολούθηση και αξιοποίηση τους.

◉ Ειδικές προσφορές και εκπτώσεις : Το να προσφέρετε ειδικές προσφορές και εκπτώσεις όπως δωρεάν μεταφορικά από κάποιο ποσό και πάνω, ή να δώσετε δωρεάν ή με έκπτωση ένα δεύτερο προϊόν με την αγορά κάποιου συγκεκριμένου προϊόντος ή εποχιακές προσφορές ή ένα πρόγραμμα επιβράβευσης με πόντους είναι μία στρατηγική μάρκετινγκ που αποδίδει και αυξάνει τις πιθανότητες να σας επιλέξουν ξανά οι ίδιοι πελάτες που επωφελήθηκαν από μία προσφορά ή ακόμα και να προτείνουν σε άλλους το ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

◉ Υποδομή φιλοξενίας του ηλεκτρονικού σας καταστήματος : Παρέχουμε αξιόπιστες και υπερσύγχρονες υποδομές φιλοξενίας οι οποίες προσαρμόζονται στις ανάγκες σας δίνοντας σας την δυνατότητα επεκτασιμότητας και αναβάθμισης όταν το χρειαστείτε. Η υποδομή της φιλοξενίας σας είναι πολύ σημαντική για την εύρυθμη λειτουργία του ηλεκτρονικού σας καταστήματος καθώς τα περισσότερα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά ενός e-shop, όπως η ταχύτητα, η ασφάλεια, η επεκτασιμότητα, η διατήρηση της σταθερότητας στις διακυμάνσεις της επισκεψιμότητας κλπ εξαρτώνται σημαντικά από την υποδομή της φιλοξενίας του ηλεκτρονικού σας καταστήματος.

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος    Τα πεδία με αστερίσκο είναι υποχρεωτικά